Diensten

Home / 

Diensten

Image (3)

Diensten

Verstand van vloeren en vloerbedekking

Een hoogwaardige vloer leggen is veel meer dan alleen stofferen.
Er is altijd een goede voorbereiding nodig om tot een perfect resultaat te komen. Dat begint al met een goed gesprek over de gewenste vloerbedekking: welk type, welke kleuren, welke uitstraling, welke kwaliteit, welke prijsklasse? U kunt natuurlijk uw keuze maken via onze prachtige stalenboeken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. En we komen altijd van tevoren even langs om de situatie ter plekke te taxeren. Zo bepalen we samen met u wat voor uw toepassing de beste keuze is.

Diensten

Een spiegelgladde ondervloer

Vervolgens bekijken we of uw nieuwe vloerbedekking direct gelegd kan worden of niet. We komen zelden een 100% vlakke ondervloer tegen en vaak moet de oude vloerafwerking eruit. Als de situatie erom vraagt, zullen we de ondervloer dus eerst netjes egaliseren met egaline en/of herstellen met bijvoorbeeld epoxy. Een lastig werkje dat veel geduld en vakmanschap vereist. Gelukkig is het voorbereiden en opbouwen van ondervloeren een speerpunt van Projectinrichting JP van Beek geworden. Dus het hele traject van intake tot en met oplevering ligt bij ons in deskundige handen!

Foto5
Carpet Samples

Diensten

Welke vloeren leggen wij?

U kunt met name bij ons terecht voor:

  • Marmoleum;
  • Rubberen vloeren;
  • PVC in banen en stroken;
  • Tapijt en tapijttegels;
  • Anti-slip vloeren

Maar ook voor andere typen vloerbedekking hebben we alle kennis en ervaring in huis. Daarnaast kunnen we bij veel leveranciers van vloeren een maatwerk design voor u aanvragen. Daar zijn uiteraard wel kosten aan verbonden, maar het geeft uw vloer een volstrekt eigen signatuur.

Diensten

Sterk in ‘probleemvloeren’

Sommige vloeren vragen om extra zorg en aandacht, vanwege bijzondere omstandigheden. Denk aan beschadigde zandcement vloeren die eerst met epoxy moeten worden behandeld en daarna pas met egaline kunnen worden afgestreken. Of aan een houten vloer die optisch naadloos tegen een tegelvloer aan moet liggen. Of aan een ruimte met extreem veel hoeken en uitsparingen, wat voor elke vloerenlegger een extra uitdaging is. Wij beschikken over alle expertise om ook dit soort ‘probleemvloeren’ strak te leggen en volledig tot hun recht te laten komen.

Beatrixschool

Neem contact op!

Kom in contact

Bent u al geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen verder helpen!