Over ons

Home / 

Over ons

Image (3)

Over ons

Een modern familiebedrijf in vloeren

De oorsprong van het familiebedrijf Projectinrichting JP van Beek gaat zo’n 40 jaar terug, toen Jaap van Beek als ‘vloerenman’ van start ging in Veenendaal. Hij bouwde het bedrijf al snel uit tot een bekende naam op het gebied van hoogwaardige vloeren met meerdere medewerkers – stuk voor stuk vakmensen die hun eigen bijdrage konden leveren aan een optimaal resultaat. Zoon Jasper trad na verloop van tijd in de voetsporen van zijn vader en nu werken zij samen met een hecht team van specialisten aan het realiseren van de meest veeleisende vloerwensen.

Dat gebeurt al sinds het allereerste begin onder het bedrijfsmotto: ‘wij maken het zoals we het zelf zouden willen hebben’. Want kwaliteit en vakmanschap vormen het handelsmerk van Projectinrichting JP van Beek. Voor grotere projecten kunnen wij altijd een beroep doen op een trouwe ‘pool’ van ervaren stoffeerders en vloerenkenners. Inmiddels heeft onze goede naam ons tot ver buiten de regio Veenendaal gebracht. Het meeste werk van onze opdrachtgevers gebeurt in de Provincie Utrecht, maar in Den Haag en rond Amsterdam zijn wij ook regelmatig te vinden.

De projecten waar u ons voor kunt benaderen zijn nooit te klein en zelden te groot. Afhankelijk van de grote en/of de beschikbare tijd zorgen wij voor een compact team van specialisten. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer scholen, bedrijven, instellingen, ziekenhuizen en gemeenten. Ook particuliere projecten zijn voor ons vaak een mooie uitdaging.

Gemeentehuis
Img 6833
Amsterdam1

Projecten

de leukste Projecten

De projecten die wij het liefste realiseren, sluiten bij voorkeur aan bij onze compacte teams van specialisten. Dus niet te klein, maar ook niet te groot. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer scholen, bedrijven, instellingen, ziekenhuizen en gemeenten. Ook grotere particuliere projecten zijn voor ons vaak een mooie uitdaging.